(FOTO) Cei care au urmărit-o pe Liuba Șevciuc de la RISE, au avut-o „în vizor” și pe Natalia Morari. „Au fost la mama mea acasă”

(FOTO) Cei care au urmărit-o pe Liuba Șevciuc de la RISE, au avut-o „în vizor” și pe Natalia Morari. „Au fost la mama mea acasă”

Persoanele care au urmărit-o pe jurnalista RISE Moldova Liuba Șeviciuc au avut-o „în vizor” și pe jurnalista Natalia Morari. Filajul ar fi avut loc la un apartament care era închiriat de jurnalistă, cât și la mama sa, pensionară în vârstă de 69 de ani. Acest lucru i-a fost relatat Nataliei de jurnaliștii RISE, fapt despre care aceasta a scris pe rețelele de socializare.

Rise Moldova a publicat ieri un material despre filarea de către „un provocator de meserie” a jurnalistei Liuba Șevciuc. În material a fost prezentată și o înregistrare ascunsă a discuției cu provocatorul Veaceslav Galoi, în cadrul unei întâlniri cu acesta. În material se preciza că discuția cu Galoi a durat circa 40 de minute, în timp ce înregistrarea prezentată avea doar circa 15 minute.

Vedeți și: (VIDEO) Jurnalistă RISE, urmărită de acasă până la serviciu imediat după publicarea investigației despre vilele lui Plahotniuc

Totodată, este de menționat că subiectul dat a fost discutat ieri în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, la care a participat, prin skype, și jurnalista Liuba Șevciuc, care a menționat că, potrivit lui Galoi, angajații Direcției Operațiuni Speciale a MAI, care au urmărit-o pe ea, au urmărit și alți jurnaliști.

Citiți și: Ce crede jurnalista RISE Moldova despre urmărirea sa de către un provocator de meserie

Astăzi, istoria obținut continuitate. Natalia Morari a publicat, cu permisiunea colegilor de la RISE Moldova o discuție cu Liuba Șevciuc, care o anunță că, examinând scriptul discuției cu Veaceslav Galoi, acesta a menționat-o și pe Natalia Morari.

„Pe lângă faptul că pe strada Serghei Lazo (chiar alături) se afla cândva apartamentul pe care îl închiriam și în care eu am fost filmată cu camera ascunsă (iar mai târziu șantajată cu acel sex-tape), pe mine mă sperie altceva. Acest om spune că ei – cei de la Departamentul Operațiuni Speciale din cadrul MAI-lui – au fost la mama mea acasă. ACASĂ. LA MAMA MEA. Pensionară de 69 de ani. Din discuție am înțeles că au fost atunci când ea nu a fost acasă”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

„Eu nu știu în ce organe de drept pot să mă adresez acum, dacă tot ele mă urmăresc. Dar eu pentru prima dată mă simt atât de nesigură în ceea ce mi se poate întâmpla”, a mai concluzionat jurnalista.

0