(FOTO) Atenție la ouăle artificiale

by Genko Genko

În timp ce Statele Unite ale Americii au început să producă ouă vegan (produse din vegetale), în China, continuă să producă ouăle artificiale.

Din mărturiile unui angajat chinez, al unei fabrici care produce asemenea ouă, tehnologia producerii de ouă artificiale a devenit atât de dezvoltată, încât aceste ouă sunt aproape identice cu cele naturale.

cats

Ouăle artificiale sunt produse, exclusiv, din substanțe chimice precum: carbonatul de calciu, alginatul de potasiu (E 402), gelatină, clorură de calciu alimentară etc.

Mai întâi, în forme, se pregătește gălbenușul artificial, apoi acestea se mută în formele pentru albuș, pentru a forma un ou fără coajă. După ce compoziția se întărește, fiecare ou fără coajă este scăldat în parafină și praf de gips, cu ajutorul unui fir special. După ce stratul superior se usucă, acesta seamănă perfect cu coaja de ou.

Deosebiri principale:

A. Coaja oului artificial este mult mai lucioasă și dură, decât cea a oului natural.
B. Gălbenușul și albușul unui ou artificial spart, se unesc și devin o singură masă, întrucât au aceeași compoziție.

Pentru producerea a 1kg de ouă artificiale, chinezii pot cheltui de 11 ori mai puțin decât costă 1 kg de ouă, în China, informează site-ul daokedao.ru.

cats

cats

cats

cats

cats

CITIȚI ȘI...