Fost consilier prezidențial despre înaintarea lui Năstase la Primărie: Va câștiga. Trebuie de ieșit din opoziția extraparlamentară. Or, doar puterea naște putere

Fost consilier prezidențial despre înaintarea lui Năstase la Primărie: Va câștiga. Trebuie de ieșit din opoziția extraparlamentară. Or, doar puterea naște putere

Candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, are toate șansele de câștig. Aceasta susține fostul consilier politic al președintelui Nicolae Timofti, Aurelia Peru, potrivit căreia, „dacă a ratat sediul de pe str. Iorga, în noiembrie 2016, sediul de pe bulevardul Ștefan cel Mare – va fi garantat” al electoratului din municipiul Chișinău.

„Decizie salutară. Trebuie de ieșit din opoziție extraparlamentară. Or, doar puterea naște putere”, a scris Aurelia Peru pe pagina sa de Facebook referitor la decizia PPDA.

„Năstase la primărie? Va câștiga. Electoratul municipiului Chișinău „pedepsește” și legitimează strict după paradigma confruntărilor geopolitice. Este cel mai conștient și „impenetrabil” electorat la exercițiile de propagandă și manipulare mediatică din spațiul public al RM. Dacă a ratat sediul de pe str. Iorga, în noiembrie 2016, sediul de pe bulevardul Ștefan cel Mare – va fi garantat”, a mai scris Peru.

Totodată, Aurelia Petru susține că „Chișinăul nu este un sol fertil pentru partida stângii politice, dar nici PD-ul nu este printre favoriți”. Fostul consilier politic a mai amintit că cel mai frumos rezultat la alegerile locale l-a avut PDM la alegerile din Chișinău a fost în 2007, atunci când Vlad Filat, pe atunci încă membru al PDM, a acumulat 6,78% din opțiunile electoratului, „poziția a patra în topul preferințelor”.

0