Filip reacționează la declarațiile lui Diacov: Nu poți spăla rufele în public

by D M

Liderul PDM, Pavel Filip, vine cu o reacție după ce președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov, a declarat că, inclusiv, în cadrul Biroului executiv al Partidului Democrat există persoane care vor să părăsească coaliția de guvernare cu PSRM, scrie deschide.md.

Nu poți spăla rufele în public sau să faci publice discuțiile care au loc în cadrul Biroului executiv. Este evident că sunt păreri diferite… Noi discutăm absolut toate variantele posibile, cântărim beneficiile sau ce avem de pierdut în această situație. Nu cred că a fost o declarație absolut inspirată…”, a declarat el în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR Moldova.

Întrebat de moderator despre zvonurile privind demiterea Guvernului Chicu, Pavel Filip a declarat că acest subiect nu s-a discutat niciodată în cadrul consiliului alianței: „Este o iresponsabilitate sa demiți un Guvern și să nu numești altul în cel mai apropiat timp”.

La fel, liderul PDM a spus că acordul cu PSRM potrivit căruia după alegerile prezidențiale una din cele două funcții (premier sau speaker) îi va reveni democraților – rămâne în vigoare.

Amintim că Dumitru Diacov a declarat marți, 15 septembrie, că 4 persoane din Biroului Executiv al Partidului Democrat (PD) vor ca formațiunea condusă de Pavel Filip să părăsească coaliția de guvernare PDM-PSRM.

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu