(FOTO) Imagine de colecție: Cum arată prințesa Charlotte la doar doi ani

by Genko Genko

Prințesa Charlotte, fiica ducelui şi ducesei de Cambridge, împlinește astăzi doi ani. O nouă fotografie a prinţesei Charlotte, care va împlini astăzi vârsta de doi ani, a fost publicată luni de casa regală a Marii Britanii, informează site-ul tabloidului The Telegraph.

Ducele şi ducesa de Cambridge au spus că sunt încântaţi să prezinte lumii întregi această nouă fotografie, ce a fost publicată pentru a marca a doua aniversare a fiicei lor. Prinţul William şi ducesa Kate au rămas fideli tradiţiei pe care au inaugurat-o în 2016, când au publicat o fotografie a fiicei lor, cu ocazia primei aniversări a acesteia.

Noua fotografie a fost realizată în aprilie 2017 de ducesa de Cambridge în grădina reşedinţei pe care familia sa o deţine în Norfolk.

sharlotte

Prinţesa Charlotte a fost fotografiată pentru prima dată în faţa maternităţii de la spitalul St. Mary din Londra chiar în ziua naşterii sale – 2 mai 2015 -, în braţele mamei sale, la câteva ore după ce a venit pe lume.

Ea a primit numele Charlotte Elizabeth Diana – în semn de omagiu adus bunicii paterne, prinţesa Diana de Wales, şi a străbunicii sale, regina Elizabeth a II-a.

Fotografiile aniversare au devenit o tradiţie în familia ducelui şi ducesei de Cambridge. Cu ocazia primei aniversări a prinţesei Charlotte, Palatul Kensington a dat publicităţii patru fotografii ale acesteia, realizate de mama ei, ducesa Catherine.

La cea de-a doua aniversare a prinţului George, părinţii lui au publicat o fotografie realizată de celebrul Mario Testino, ce îl prezintă pe micul prinţ britanic în braţele tatălui lui, prinţul William.

Prinţesa Charlotte va fi domnişoară de onoare la căsătoria mătuşii sale, Pippa Middleton, care va avea loc pe 20 mai, pe proprietatea familiei Middleton. Fratele ei, prinţul George, va fi unul dintre cavalerii de onoare.

CITIȚI ȘI...