Federaţia Engleză de Fotbal a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Manchester United

Federaţia Engleză de Fotbal a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Manchester United

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a demarat o procedură disciplinară împotriva clubului Manchester United pentru că „jucătorii şi-au pierdut controlul” şi l-au înconjurat pe arbitrul Michael Oliver după eliminarea lui Ander Herrera, informează Associated Press.

Mijlocaşul spaniol Ander Herrera a fost trimis mai devreme la cabine de către centralul partidei pentru cumul de cartonaşe galbene. Pe primul, spaniolul l-a văzut în minutul 20, în timp ce al doilea a venit la doar un sfert de oră distanţă, în minutul 35, pentru un fault comis asupra lui Eden Hazard. Jucătorii echipei pregătite de Jose Mourinho au reacţionat dur şi s-au dus să-i ceară explicaţii lui Oliver, i

ar acum suportă consecinţele, potrivit Mediafax.

Oficialii FA îşi motivează decizia de a deschide o procedură disciplinară împotriva „Diavolilor” prin faptul că aceştia au fost în „incapacitatea de a se controla”. Oficialii de la Manchester United au timp până vineri, 17 martie, să răspundă acuzaţiilor care li se aduc, conform spuselor FA.

Manchester United a pierdut, scor 0-1, meciul disputat pe Stamford Bridge cu Chelsea, în sferturile de finală ale Cupei Angliei şi a ratat calificarea în penultimul act al competiţiei.

0