FC Barcelona are un nou antrenor

by Genko Genko

Aventura lui Gerardo Martino la cârma Barcelonei s-a încheiat. Cum nu a îndeplinit niciun obiectiv, înțelegerea între club și antrenorul argentinian s-a încheiat, iar la cârma catalanilor a venit una dintre legendele echipei, fostul căpitan Luis Enrique.

Site-ul clubului catalan a confirmat luni că noul atrenor al echipei este Luis Enrique, cu care a fost semnat un acord valabil două sezoane.

În vârstă de 44 de ani, tehnicianul a pregătit în sezonul recent încheiat pe Celta Vigo, echipă cu care a avut un sezon foarte bun, terminând pe locul 9 în Primera Division. În cariera de antrenor, Luis Enrique a mai pregătit echipa secundă a Barcelonei (2008-2011) și AS Roma (2011-2012).

Ca jucător, el a evoluat la Barcelona între 1996 și 2004, perioadă în care a prins 300 de meciuri și a marcat 109 goluri.

Cu această ocazie, Barcelona a mai anunțat un transfer de marcă. Portarul german Marc Andre Ter-Stegen se va alătura și el lotului, fiind, cel mai probabil, goalkeaper-ul pe care catalanii vor conta în următoarele sezoane.

CITIȚI ȘI...