„Epopeea continuă”: Fotoreporterul Constantin Grigoriţă nu a fost lăsat din nou să participe la conferința lui Dodon

„Epopeea continuă”: Fotoreporterul Constantin Grigoriţă nu a fost lăsat din nou să participe la conferința lui Dodon

Fotoreporterul Constantin Grigoriță nu a fost lăsat pentru a patra oară să participe la evenimentele președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Jurnalistul nu a avut acces ieri la conferința de presă organizată la Președenție.

„Epopeea cu accesul meu la evenimentele publice de la președenția Republicii Moldova continuă, nici astăzi acei funcționari care sunt responsabil de relațiile cu mass – media nu au dorit să discute cu mine, pur și simplu m-au ignorat”, a scris fotoreporterul pe o rețea de socializare.

Este de menționat că la precedentul briefing al președintelui, care a avut loc pe 8 septembrie, Constantin Grigoriță nu a fost lăsat să participe.

Același lucru s-a întâmplat și pe data de 29 august și 26 iulie, când fotoreporterul nu a fost acceptat să participe la conferința președintelui de la Condrița, deși s-a acreditat din timp.

Amintim că, la prima conferinţă, după modelul preşedintelui rus Vladimir Putin, organizată de Dodon, Constantin Grigoriţă a fost cel care l-a întrebat pe Dodon: „Cum poți să te închini în fața agresorului?”, aceasta fiind catalogată cea mai bună întrebare adresată în cadrul evenimentului.

0