Echipa APSM a câștigat Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice

Echipa APSM a câștigat Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice

Reprezentanții Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) au participat la Congresul presei sportive din Balcani și Europa de Sud-Est. Evenimentul s-a desfășurat în complexul sportiv Stara Pazova, Serbia, în perioada 10-13 octombrie curent.

De asemenea, în aceeași localitate a avut loc și Campionatul Țărilor Balcanice la fotbal, la care au partcipat jurnaliști sportivi din 9 state din această regiune a Europei. Naționala Moldovei a fost reprezentată de Sergiu Carauș, Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Ion Fuștei, Veaceslav Nica, Oleg Istrati, Cristian Jardan, Alexandru Ambrosi și șeful delegației Eduard Ciobanu, președintele APSM.

Echipa presei sportive din Moldova a câștigat Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice. În finală, echipa noastră a trecut de Croația după loviturile de departajare cu scorul de 3-2.Timpul regulamentar al partidei s-a terminat cu scorul de 2-2, câștigătorul turneului fiind decis în urma loviturilor de la 11 metri.

Anul trecut, jurnaliștii sportivi din Moldova au fost eliminați în semifinale de Croația, reușind să-și ia revanșa în actuala ediție a turneului. Locul 3 a fost ocupat de echipa din Muntenegru, deținătoarea trofeului din anul 2016.

0