„E un pic complicat să joc alături de Messi”; Starul dorit de Barcelona a dat cărţile pe faţă

„E un pic complicat să joc alături de Messi”; Starul dorit de Barcelona a dat cărţile pe faţă

Despre transferul lui Paulo Dybala de la Juventus la Barcelona s-a vorbit în mai multe rânduri, în ultimii doi ani. Totuşi, “La Joya” susţine că i-ar fi dificil să joace în aceeaşi echipă cu Lionel Messi.

“Când evoluez alături de el la naţionala Argentinei e un pic complicat, pentru că jucăm în aceeaşi poziţie. Pot învăţa multe de la el. Faptul că urmăresc cum face anumite lucruri mă va ajuta în viitor”, a spus atacantul de 23 de ani, înainte de meciul dintre Barça şi Juve.

Presa din Italia a anunţat la începutul lunii septembrie că Dybala a fost de două ori aproape de o mutare pe Camp Nou, în această vară.

Mai întâi, după plecarea lui Neymar, directorul sportiv al Barcelonei s-a întâlnit cu Giuseppe Marotta pentru a vorbi despre preţul lui Dybala. La întâlnire a participat şi agentul jucătorului, şi toate lucrurile păreau bătute în cuie. Doar că doar o zi mai târziu Barcelona a făcut pasul în spate. În paralele cu negocierile cu Juve, catalanii discutau şi cu Liverpool şi erau convinşi că Philippe Coutinho va fi transferat. În aceste condiţii, au preferat să sisteze legătura cu trupa din Italia, considerând că Dybala şi Coutinho nu sunt compatibili.

A doua oară când Dybala a fost doar la un vârf de ac de Barcelona a fost cu doar câteva zile înainte de închiderea ferestrei de transferuri. Catalanii îl luaseră deja pe Dembele şi nu mai erau dispuşi să plătească o sumă foarte mare. Cum Juve ar fi fost de acord să renunţe la argentinian pentru 160 de milioane de euro, oficialii de pe Camp Nou au renunţat la idee. Din nou convinşi că ultima ofertă pentru Coutinho – mai mică, aproximativ 140 de milioane de euro – îi va determina pe “cormorani” să accepte, pista Dybala a fost abandonată.

Dybala a impresionat pe toată lumea în meciul tur al dublei din sferturile UEFA Champions League de anul trecut. Atunci, Juve s-a impus la Torino cu 3-0, primele două goluri fiind semnate de Paulo. În retur a fost 0-0 şi bianconerii au acces în semifinalele competiţiei.

23, respectiv 19 goluri a înscris Dybala în primele două sezoane petrecute la Juventus. În această stagiune, sud-americanul şi-a trecut deja în cont 7 reuşite, două în Supercupa Italiei şi cinci în primele trei etape din Serie A.

0