După Ibiza, litoralul Mării Negre devine noua atracţie irezistibilă pentru englezi

by Genko Genko

Nuditate în masă, bătăi publice şi băutură în exces. Acesta este tabloul pe care l-a descris un britanic ce a lucrat timp de două veri în staţiunea Sunny Beach, Bulgaria, dezvăluind obiceiurile sălbatice cu care s-au obişnuit turiştii, scrie The Sun.

John Magilton, în vârstă de 23, din Swansea, a lucrat timp de două veri, în 2015 şi 2016, ca promoter de club, în celebra staţiune de pe malul Mării Negre, scrie The Sun.

Acesta a povestit pentru Wales Online care este atmosfera din Sunny Beach şi de ce atât de mulţi britanici preferă să-şi petreacă verile în Bulgaria.

„Am văzut oameni care au adormit în interiorul cluburilor şi în locuri ciudate, precum şi unii care şi-au rupt sau luxat gleznele, sau chiar s-au tăiat la picioare din cauza faptului că umblau desculţi pe străzile pline de slicle.”

„De asemenea, acolo poţi dansa gol pe bar, astfel încât uneori oamenii, dezbracaţi complet, se prăbuşesc practic peste tine, asta fiind un fel de tradiţie a localului pentru care am lucrat”, a mai povestit tânărul.

Anul trecut, 281.000 de britanici au vizitat Bulgaria, mulţi dintre ei mergând către staţiunile de la Marea Neagră. Aici o jumătate de litru de bere poate fi cumpărat pentru mai puţin de o liră, iar un cuplu poate lua masa cu o sticlă de vin pentru doar 20 de lire sterline.

Cu toate acestea, britanicii iubitori de petreceri reuşesc, nu de puţine ori, să-i şocheze pe bulgari, care se confruntă cu problema băutului excesiv în public.

CITIȚI ȘI...