Drona subacvatică a lui Putin! Are o putere nucleară de două megatone și ar putea distruge porturile vestice

Drona subacvatică a lui Putin! Are o putere nucleară de două megatone și ar putea distruge porturile vestice

Rusia dezvoltă drone subacvatice ce ar putea transporta un focos nuclear de două megatone capabil să distrugă porturile vestice.

Torpila nucleară a Kremlinului, denumită Poseidon, este proiectată pentru a distruge „bazele navale inamice” și a deplasa cu o viteză de 70 de noduri. Conform Mail Online, președintele Putin și-a anunțat planul de proiectare a dronelor subacvatice în martie.

Putin a declarat că a fost testată cu succes o serie de noi arme nucleare ce nu sunt vulnerabile la interceptările inamice. În cadrul discursului i-a numit pe cercetătorii ce au proiectat armele „eroii vremurilor noastre”. Putin a mai adăugat că printre armele nucleare se numără drone subacvatice şi rachetele hipersonice.

În imaginile publicate de Kremlin sunt prezentate secvenţe realizate pe calculator în care este prezentată puterea noilor rachete ce sunt eliberate deasupra statului Florida din SUA. Totodată, Putin a declarat că noile sale arme fac ca NATO să fie „nefolositor”, acestea fiind dovada clară a încheierii eforturilor occidentale de a stopa dezvoltarea Rusiei.

0