Donald Trump o critică pe Oprah Winfrey pentru prestația ei din emisiunea „60 Minutes”

Donald Trump o critică pe Oprah Winfrey pentru prestația ei din emisiunea „60 Minutes”

Președintele american, Donald Trump, a criticat-o pe cunoscuta realizatoare TV Oprah Winfrey pentru prestația acesteia în emisiunea ei, „60 Minutes”, de pe postul CBS, și și-a exprimat din nou speranța că ea va candida la alegerile prezidențiale din anul 2020, transmite Reuters.

Winfrey a avut duminică seară invitați 14 alegători republicani, democrați și independenți din orașul Grand Rapids, statul Michigan, în cadrul emisiunii al cărei subiect a fost primul an de mandat al președintelui Trump.

„Tocmai am văzut o Oprah Winfrey extrem de nesigură, care a intervievat un grup de oameni în emisiunea „60 minutes”. Întrebările au fost părtinitoare și tendențioase, iar faptele incorect prezentate. Sper ca Oprah să candideze, astfel încât ea să poată fi expusă și înfrântă exact ca toți ceilalți”, a scris Trump pe contul său de Twitter.

Oprah Winfrey a declarat pentru mai multe media, printre care Entertainment Weekly, că nu va candida la alegerile prezidențiale din anul 2020 din SUA, dar că se gândește la această posibilitate, în urma speculațiilor apărute pe această temă în presa americană.

În emisiunea respectivă Winfrey nu a făcut nicio declarație directă în favoarea sau contra lui Donald Trump, dar le-a adresat invitaților întrebări mergând de la situația economică a țării la erodarea respectului față de SUA în întreaga lume.

0