Donald Trump îşi declară susţinerea pentru serviciile secrete americane, dar şi încrederea în Vladimir Putin

Donald Trump îşi declară susţinerea pentru serviciile secrete americane, dar şi încrederea în Vladimir Putin

Preşedintele american Donald Trump şi-a declarat susţinerea pentru serviciile secrete americane care au ajuns la concluzia că Rusia a încercat să influenţeze scrutinul prezidenţial din SUA, dar şi-a reafirmat şi încrederea în sinceritatea lui Vladimir Putin care a negat acuzaţiile în acest sens.

Preşedintele american Donald Trump, care a discutat cu omologul său rus, Vladimir Putin, în cursul summitului APEC din Vietnam, a declarat că liderul de la Moscova i-a spus că „nu s-a amestecat” în scrutinul prezidenţial din SUA, potrivit site-ului postului France 24.

Donald Trump a fost rugat duminică să clarifice declaraţiile sale din ziua precedentă în legătură cu faptul că Putin ar fi insistat că Rusia n-a încercat să influenţeze rezultatul scrutinului prezidenţial din SUA, potrivit Mediafax.

„Cred că simte că el şi Rusia nu s-au amestecat în alegeri”, a declarat Trump la o conferinţă de presă în Hanoi.

Potrivit unui raport al serviciilor secrete americane, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial din SUA în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump şi în ambiţia de a submina sistemul liberal-democratic occidental.

0