Doi indivizi din capitală riscă până la 12 ani de închisoare pentru violul unei tinere. Ce au găsit oamenii legii în apartamentul acestora

Doi indivizi din capitală riscă până la 12 ani de închisoare pentru violul unei tinere. Ce au găsit oamenii legii în apartamentul acestora

Doi indivizi de 30 ani, originari din capitală, au fost încătușați de către polițiștii sectorului Rîșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, cu suportul angajaților Brigăzii du Destinație Specială „Fulger” a IGP, fiind bănuiți că ar fi violat o tânără de 29 ani, domiciliată în capitală.

Conform informaţiilor acumulate de către poliţişti, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie curent, declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi. În cadrul acţiunilor procesual-penale s-a constatat că, aceștia erau cunoscuți de mai mult timp și ar fi mers la unul din ei acasă, unde ambii suspecți ar fi agresat-o fizic, întreţinând mai multe acte sexuale cu victima, contra voinței acesteia.

În apartament polițiștii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific, obiectele fiind sigilate, ridicate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Aceștia sunt cercetaţi penal pentru viol, și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

0