Doi bărbați din sudul țării, reținuți pentru punerea în circulație a drogurilor în proporții deosebit de mari

Doi bărbați din sudul țării, reținuți pentru punerea în circulație a drogurilor în proporții deosebit de mari

Doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani, membri ai unui grup infracțional, au fost reținuți fiind suspectați de circulația ilegală a drogurilor în sudul țării. La moment, suspecții care anterior au fost judecați pe infracțiuni similare, sunt reținuți pentru 72 de ore.

În urma investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Organizate a Inspectoratului Național de Investigații și Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, Oficiul Sud, s-a stabilit că suspecții comercializau drogurile în zona de sud a țării.

Astfel, la 11 aprilie curent, au fost petrecute patru percheziții în domiciliile persoanelor bănuite, în urma cărora au fost depistate și ridicate droguri în proporții deosebit de mari, în special marijuana. Totodată, au fost depistate și ridicate mijloace de comunicare și o unitate de transport, folosite la comiterea infracțiunilor.

Gruparea criminală a fost documentată timp de aproximativ 3 luni, iar la moment forțele de ordine întreprind măsuri pentru stabilirea a tuturor persoanelor care fac parte din această grupare criminală.

Pentru acțiunile comise, bănuiții riscă pedeapsa sub forma de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

0