Dodon încă mai poartă ceasul dăruit de Voronin: „Va rămâne unul dintre cei mai buni președinți ai țării”

by Genko Genko

Vladimir Voronin va rămâne, probabil, în istoria modernă a Republicii Moldova drept unul dintre cei mai buni președinți, declară actualul șef al statului, Igor Dodon, un discipol al comunistului.

Dodon a declarat în cadrul unei emisiuni de la PRO TV că, în ciuda greșelilor și a declarațiilor făcute în ultimul timp de Voronin, acesta va rămâne în istoria țării ca unul dintre cei mai uni șefi de stat.

„Consider că în istoria modernă a Republicii Moldova, domnul Voronin va rămâne ca unul dintre cei mai buni președinți. Evident că sunt mai multe greșeli și declarații, care probabil arată vârsta acestuia”, a spus Dodon, în condițiile în care Voronin refuză să-l recunoască pe acesta în calitate de președinte al țării.

Întrebat cât de importantă a fost contribuția lui Voronin în viața sa politică, acesta a răspuns că „foarte importantă”.

„Este o contribuție foarte importantă. Ceasul pe care îl port pe mână este un cadou de la el, în 2009. Nimeni din persoanele oficiale nu a încercat să lese astfel de simboluri”, a mai spus Igor Dodon.
igor-dodon-1-e14953972503861-586x319 (1)
De menționat însă că Vladimir Voronin nu-l recunoaște pe acesta drept președintele țării, asta după ce comuniștii nu au participat la alegerile prezidențiale din toamna anului 2016, declarând că sunt organizate contrar legii.

CITIȚI ȘI...