Dodon, în extaz după ce Putin și-a anunțat candidatura la prezidențiale

Dodon, în extaz după ce Putin și-a anunțat candidatura la prezidențiale

Președintele Igor Dodon se arată entuziasmat de anunțul făcut de șeful Federației Ruse, Vladimir Putin, de a candida la alegerile prezidențiale de anul viitor, declarându-l unul din liderii mondiali cu cea mai mare autoritate.

„Mă bucur că Vladimir Vladimirovici a luat această decizie. El este unul dintre cei mai influenți lideri mondiali, sub a cărui conducere Rusia a obținut rezultate extraordinare”, spune Dodon într-un interviu pentru TASS.

În opinia lui Dodon, Putin a întors poporului rus „demnitatea națională” şi „sentimentul de patriotism”.

„Este un lider respectat și apreciat nu numai în Rusia, ci și în întreaga lume, inclusiv în Moldova, unde are cel mai înalt rating dintre toți politicienii străin”, se mai arată în mesajul lui Igor Dodon.

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat oficial despre participare la alegerile prezidenţiale din Federaţia Rusă care urmează să aibă loc în martie 2018. Despre acest lucru el a anunţat în cadrul mitingului-concert dedicat celebrării a 85 de ani a Uzinei automobilistice din oraşul Gorkii.

„Da, voi candida. Vă mulțumesc pentru susținere”, s-a limitat la a declara Vladimir Putin, care este favorit cert pentru cel de-al 4-lea mandat în fruntea Federației Ruse.

0