Dodon, atac dur la adresa lui Usatîi: Este „idiotul util” al lui Plahotniuc

by Genko Genko

Disputele dintre cei doi foști parteneri de proteste Igor Dodon și Renato Usatîi continuă. Socialistul l-a acuzat miercuri pe primarul de Bălți că ar face jocurile lui Plahotniuc și că ar fi folosit de oligarh împotriva sa.

Potrivit acestuia, Usatîi este folosit pe post de „idiot util” al lui Plahotniuc împotriva rivalilor pe care îi are.

„Când a avut nevoie Plahotniuc l-a folosit împotriva mea. Apoi împotriva Platformei DA, când a anunțat cu trei zile înainte că nu mai vine la protest. El trădează pe toată lumea”, a declarat Igor Dodon în cadrul unei emisiuni de la TV 7.

Liderul socialist, acuzat și el la rândul său că ar face jocurile lui Plahotniuc, spune că asupra lui Usatîi persistă „mult mai multe semne de întrebare” decât asupra sa în această privință.

„De ce să te duci să arunci cu mizerie Filat, dar să nu mergi cu Platforma DA să protestezi la oficiul lui Plahotniuc de pe Cantemir? De ce să spui că ai materiale compromițătoare de peste tot, iar când vine vorba despre Plahotniuc așa și nu le mai prezinți”, a mai acuzat Igor Dodon.

Totuși, în ciuda acestor acuzații, Dodon s-a arătat deschis să-l „ierte” și să-l „înțeleagă” pe Usatîi, dacă va primi anumite „explicații” în legătură cu acțiunile sale.

CITIȚI ȘI...