(DOC) Dodon, ca pionerul – oricând pregătit să-i trimită în afara politicii pe toți membrii guvernării! A semnat demisia lui Tănase, dar nu spune nimic despre Iftodi

(DOC) Dodon, ca pionerul – oricând pregătit să-i trimită în afara politicii pe toți membrii guvernării! A semnat demisia lui Tănase, dar nu spune nimic despre Iftodi

Președintele Igor Dodon anunță că a semnat demisia ministrului Justiției, Alexandru Tănase, menționând că acum „avem cu un unionist mai puțin la guvernare”, însă nu spune nimic despre numirea sau cel puțin acceptarea fostei sale colegi în Guvernul Tarlev-2, Victoria Iftodi, în funcția rămasă vacantă.

„Aceasta este a 16-a demisie din Guvernul Filip pe care o semnez (inclusiv 14 miniștri și 2 vicepremieri)”, anunță triumfalist șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, ar fi bine ca întreg Guvernul Filip să-și dea demisia, astfel ca „să putem organiza alegeri anticipate împreună cu cele din Chișinău și Bălți, așa cum doresc majoritatea cetățenilor”, dar și „vom economisi și zeci de milioane de lei”.

Citiți și: Alexandru Tănase și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Justiției

„Eu oricând sunt gata să-i trimit în afara Guvernului și în afara politicii pe toți membrii guvernării eurounioniste. Și pe unioniștii declarați de acolo, și pe cei camuflați. Oricum, mai devreme sau mai târziu anume așa va fi. Până la alegerile parlamentare sau imediat după, ei vor pleca. Și va veni o altă guvernare, socială și pro-Moldova”, a mai scris Igor Dodon pe rețeaua de socializare.

Vedeți și: Magistratul Curții Constituționale Victoria Iftodi îl va înlocui pe Alexandru Tănase în funcția de ministru al Justiției

Amintim că președintele democrat Vlad Plahotniuc a anunțat azi că judecătorul constituțional Victoria Iftodi este candidatura PDM la funcția de ministru al Justiției, rămasă vacantă ca urmare a demisiei lui Alexandru Tănase.

0