Dezabterile publice privind parcările cu plată din Chișinău au fost amânate

Dezabterile publice privind parcările cu plată din Chișinău au fost amânate

Din cauza condiţiilor meteo şi a situaţiei excepţionale declarată la nivelul municipiului, dezbaterile publice privind parcările auto cu plată se amână, informează Primăria Chișinău.

„Regulamentul de funcționare a parcărilor și parcajelor auto cu plată în municipiul Chișinău” va fi dezbătut marţi, 25 aprilie 2017, ora 15.00, în incinta Sălii de şedinţe a Preturii sectorului Buiucani din Chișinău.

Amintim că contractul dintre Primăria municipiului Chișinău și compania EME Parkleitsystem care a câștigat la licitația pentru amenajarea parcărilor cu plată în capitală a stârnit controverse în rândurile consilierilor municipali, dar și a societății civile.

Citește și: Petiție online: Un grup de locuitori ai Chișinăului cer anularea proiectului parcărilor cu plată

Anterior reprezentatul companiei EME Parkleitsystem a susținut o conferință de presă în care a răspuns acuzațiilor aduse la adresa companiei, iar apoi au realizat prezentarea publică a proiectului.

Consiliul Municipal Chișinău a fost atacat în instanță de către EME Parkleitsystem GmBH, pentru că nu ar fi semnat Regulamentul privind parcările cu plată. Totodată, Centrul Național Anticorupție a pornit o cauză penală pe numele companiei responsabile de amenajarea parcărilor cu plată în Chișinău.

0