Data de lansare pentru iPhone 8 a fost „confirmată”

by Genko Genko

Dacă tot și-au lansat cei de la Samsung vârful de gamă pentru acest final de an, rămâne ca Apple să organizeze conferința de lansare pentru iPhone 8.

Ultimul trimestru al acestui an va fi dominat de Galaxy Note 8 și iPhone 8. Dacă Samsung ne-a lămurit deja cu ce vine la înaintare în acest final de an, rămâne să vedem care este propunerea celor de la Apple pentru a celebra 10 ani de iPhone.

În anii trecuți, gigantul din Cupertino a organizat un eveniment de lansare pentru un nou smartphone Apple la mijlocul lunii septembrie sau spre finalul aceleeași luni. Terminalele au ajuns în magazine aproximativ două săptămâni mai târziu, dacă nu mai repede. Deși au existat speculații legate de întârzierea lansării iPhone 8, se pare că Apple va respecta același program și în 2017, conform playtech.ro.
Cele mai noi informații pe marginea lansării iPhone 8 au fost publicate de francezii de la mac4ever.com, citând surse apropiate de cei mai importanți operatori de telefonie europeni. În contextul în care giganți precum Vodafone sau Orange trebuie să știe când apare un nou smartphone Apple pentru a-și personaliza oferta de abonamente, este foarte probabil ca data să fie cea corectă. Nu de alta, dar operatorii de telefonie nu prea au de ce să mintă și nici nu sunt la fel de motivați să țină un secret.

Dacă această informație se confirmă, iPhone 8 va fi prezentat în cadrul unei conferințe organizate pe data de 12 septembrie. În ceea ce privește lansarea efectivă, deși stocurile vor fi infime la început, terminalul ar trebui să ajungă în magazine după 10 zile, pe 22 septembrie.

Având în vedere că Apple trimite invitații pentru astfel de evenimente cu aproximativ două săptămâni înainte, asta înseamnă că ar trebui să nu mai dureze foarte mult până când vom obține confirmarea oficială pentru data de 12 septembrie. Nu putem decât să sperăm că acest eveniment va avea loc cât mai curând, pentru a încheia speculațiile pe marginea subiectului.

CITIȚI ȘI...