Cum răcești un pahar de vin fără să-l diluezi cu gheață

Cum răcești un pahar de vin fără să-l diluezi cu gheață

În timpul verii, un pahar cu vin poate fi extrem de plăcut, mai ales atunci când nu este diluat cu cuburi de gheaţă.

Mulţi obişnuim să punem cuburi de gheaţă care se topesc şi astfel să obţinem diluarea vinului, însă există o altă soluţie simplă şi naturală pentru a menţine băutura în cauză la temperatura ideală. Pentru aceasta aveţi nevoie de câţiva struguri şi o tăviţă sau formă de gheaţă.

Începeţi prin a clăti cu grijă un pumn de struguri. Puneţi apoi boabele de struguri în fiecare spaţiu unde obişnuiaţi să puneţi gheaţa şi lăsaţi acest recipient la congelator. Lăsaţi o oră, pentru a avea timp să se răcească şi să îngheţe. Nimic mai plăcut decât să vedeţi şi boabele de struguri în vinul preferat, scrie secrete.com.

0