Cum a adunat Ronaldo o avere în numai 5 minute; Anunţul făcut de spanioli

by Genko Genko

Noi ştiri legate de averea lui Cristiano Ronaldo au ieşit la iveală: Football Leaks susţine că starul de 32 de ani a reuşit performanţa să pună mâna pe o mică avere în numai câteva minute.

Astfel, în 2013, când era deja jucătorul lui Real Madrid, Cristiano a apărut într-o reclamă pentru o firmă de telecomunicaţii din Arabia Saudită şi a primit un milion de euro, ţinând cont că acesta a muncit patru minute şi jumătate.

Pe lângă că a vorbit în limba arabă câteva secunde, CR7 a semnat câteva tricouri, a ţinut o şedinţă foto şi a menţionat despre reclamă pe reţelele de socializare. Pentru aceste lucruri, Ronaldo a fost recompensat cu un milion de euro.

În altă ordine de idei, la sfârşitul anului trecut, Ronaldo a fost acuzat în cadrul anchetei „Football Leaks” că a disimulat fiscului spaniol 150 de milioane de euro. Acesta a declarat în Elveţia venituri de 20 de milioane de euro în 2015.

Conform jurnalului, care a reprodus declaraţia suplimentară de venituri furnizată de administraţia spaniolă de către atacantul echipei Real Madrid pentru anul 2015, portughezul în vârstă de 32 de ani a încasat în acel an 203,7 milioane euro în străinătate, precum şi 23,5 milioane euro în Spania. Aceste cifre concordă cu cele furnizate joi de Gestifute, societatea agentului său Jorge Mendes, aflat în centrul unui nou scandal mondial care implică fotbalul.

El Mundo a precizat, totodată, repartizarea acestor fonduri în străinătate şi a relatat că, printre fondurile elveţiene, peste 17 milioane de euro se află în trei conturi la banca privată Mirabaud. Celelalte sunt repartizate în 19 alte conturi într-o unitate bancară regională din Sankt-Gallen.

CITIȚI ȘI...