Condițiile meteo nefavorabile dau peste cap activitatea Aeroportului Chișinău, dar și programul vizitei unui ministru ungar

Condițiile meteo nefavorabile dau peste cap activitatea Aeroportului Chișinău, dar și programul vizitei unui ministru ungar

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile mai multe curse aeriene care urmează să aterizeze pe Aeroportul Internațional Chișinău, dar și să decoleze de pe acesta, se rețin sau au fost anulate. Ceața a dat peste cap și programul vizitei ministrului Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, la Chișinău.

Inițial, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că „în legătură cu condițiile meteo nefavorabile și respectiv modificarea programului vizitei ministrului Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, conferinţa anunţată pentru miercuri, 7 martie 2018, începând cu ora 11:25, în incinta Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova (str. 31 August 1989, 80), se amână pentru o oră mai târzie”.

Ulterior, MAEIE a anunțat că o conferință de presă a ministrului Tudor Ulianovschi și omologului să ungar va avea loc la 13:30, dar nu la sediul MAEIE, ci în sala VIP a Aeroportului Internațional Chișinău.

Mai multe curse aeriene se rețin din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Conform panelului de zbor a Aeroportului Internațional Chișinău, sunt înregistrate întârzieri atât la sosiri, cât și la decolări. Mai mult, cursele Chișinău-Istanbul și Istanbul-Chișinău au fost anulate.

0