Coincidență?! Un fost ministru liberal-democrat numit în funcția de director ANSA la doar două săptămâni de la aderarea la PD

Coincidență?! Un fost ministru liberal-democrat numit în funcția de director ANSA la doar două săptămâni de la aderarea la PD

La scurt timp după ce a devenit membru al Partidului Democrat, pentru fostul ministru liberal-democrat al Agriculturii și Industriei Alimentare în Guvernul Streleț, Ion Sula, s-au redeschis toate ușile. Astfel, coincidență sau nu, după ce ieri Gheorghe Gaberi și-a anunțat demisia „din motive proprii” din funcția de director al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentară, Ion Sula i-a luat astăzi locul.

Guvernul l-a numit pe fostul ministru Ion Sula, la șefia ANSA, acceptând cererea de demisie semnată de Gheorghe Gaberi. Astfel, Ion Sula a revenit la funcția pe care a ocupat-o între 2014-2015, până când a fost numit în funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare în Cabinetul de Miniștri condus de liberal-democratul Valeriu Streleț.

Acum două săptămâni însă, Ion Sula a aderat la Partidul Democrat. Acesta și-a primit carnetul de partid în cadrul unui forum raional desfășurat la Ialoveni. „Sunt onorat astăzi să fiu alături de dumneavoastră alături de o echipă puternică, alături de oameni frumoşi. Cu mândrie pot să spun că mă bucur că de astăzi înainte o să vă pot spune colegi şi împreună vom putea munci pentru Moldova”, a spus deja democratul Ion Sula.

0