CM 2014: Câștigă cu INDEPENDENT și Supermarket Fourchette pe toată durata Mondialului

by Genko Genko

A început Campionatul Mondial, cu meciul spectacol dintre Brazilia și Croația, încheiat cu scorul de 3:1 pentru țara gazdă.

Cum Moldova este o țară în care fotbalul este de departe cel mai iubit sport, iar un eveniment de amploarea Campionatului Mondial de fotbal este trăit la cele mai înalte cote, INDEPENDENT tratează Turneul Final din Brazilia pe măsură, acordând competiției spații ample pe pagina noastră.

Astfel, am creat tagul CM 2014, locul unde găsești cele mai noi, bune și actuale materiale din țară despre Campionatul Mondial. Pe toată durata Turneului Final din Brazilia, vei găsi aici tot de ce ai nevoie să știi despre regalul fotbalistic din Brazilia.

Dar nu ne putem opri aici. Pentru că știm că orice competiție de acest fel aduce cu ea multă emoție, adrenalină și trăiri, venim cu un concurs care te va ține și mai aproape de fotbal pe durata Turneului Final. INDEPENDENT, împreună cu partenerul nostru, Supermarket Fourchette, a lansat un concurs de pronosticuri, care te va face să trăiești și mai intens cele 64 de meciuri din Brazilia.

După cum deja bine știți, premiile sunt unele deloc de neglijat. Astfel, în fiecare zi punem la bătaie câte un bax de bere (12 doze X 0,5 litri), care să-ți asigure ție, dar și prietenilor tăi, consumul zilnic din băutura preferată a microbiștilor. Iar la final, oferim un mare premiu, o bicicletă ce te va ajuta să trăiești mai sănătos și ecologic în fiecare zi.

Citește și: Maxim Uncu, primul câștigător al concursului pronosticurilor CM 2014; Clasamentul după prima zi

Iată regulamentul complet pe care participanții concursului lansat de INDEPENDENT și Supermarket Fourchette trebuie să îl respecte:

1. Accesați pagina de Facebook independent.md și puneți un like;

2. Postați un comentariu la secțiunea specială creată pentru pronosticuri, creată în fiecare zi. Vor fi zile în care vom avea un singur meci, dar și în care vom avea patru;

3. Pronosticurile la toate meciurile trebuie să fie postate într-un singur comentariu, asupra căruia nu se acceptă editări;

4. Pronosticurile trebuie să fie inteligibile și să aibă următorul format: (Exemplu) Brazilia 0:1 Croația, Mexic 3:3 Camerun, etc.

5. Vor fi acceptate doar pronosticurile postate în intervalul orar 11:00 – 18:55.

Cum vor fi acordate punctele și se vor stabili câștigătorii:

1. Pentru scorul exact vor fi acordate 3 puncte. Spre exemplu, dacă în meciul Brazilia – Croația s-a înregistrat scorul 0:1, concurentul a pronosticat acest rezultat va primi 3 puncte;

2. Pentru diferența de goluri exactă, vor fi acordate două puncte. Spre exemplu, în cazul în care în meciul Brazilia – Croația avem scorul 0:1, concurentul care a pronosticat 1:2, 2:3, 3:4, etc. va acumula două puncte;

3. Pentru pronosticarea câștigătoarei, va fi acordat un singur punct;

4. În cazul în care un meci se încheie la egalitate, concurentul care va pronostica scorul corect va primi 3 puncte. Concurentul care va posta orice alt scor egal, va primi două puncte.

5. În cazul în care la sfârșitul unei zile vom avea concurenți la egalitate de puncte, participantul al cărui comentariu a primit cele mai multe aprecieri va fi desemnat câștigător.

6. În cazul în care la finalul tuturor celor 64 de meciuri vom avea concurenți la egalitate de puncte, câștigător va fi desemnat cel ce a dat cele mai multe pronosticuri exacte.

7. Concurentul care va acumula cele mai multe puncte la finalul unei zile, va primi un bax de bere.

8. Concurentul care va acumula cele mai multe puncte după încheierea Campionatului Mondial, va primi o bicicletă.

Nu uitați de secțiunea CM 2014, care poate fi accesată din partea superioară a paginii. Este locul în care veți putea găsi cele mai noi și bune materiale din țară despre Turneul Final.

CITIȚI ȘI...