CM 2014: Brazilia nu mai este principala favorită; Care sunt șansele celor 4 semifinaliste

by Genko Genko

Sferturile de finală ale Mondialului brazilian s-au jucat, iar Franța, Columbia, Belgia și Costa Rica au fost eliminate din competiție.

Tabloul semifinalelor este, pentru prima dată din 1990, lipsit de mari surprize. Germania, Brazilia, Olanda și Argentina, selecționatele din „careul cu ași” sunt 4 dintre cele mai mari naționale ale lumii, ele urmând să-și dispute trofeul suprem.

Casele de pariuri și-au stabilit favoritele după disputarea celor 4 sferturi, iar pentru prima dată de la începerea Campionatului Mondial, nu Brazilia mai este principala favorită.

Pierderea lui Neymar pentru tot restul turneului și suspendarea lui Thiago Silva pentru partida din penultimul act, îi fac pe bookmakerii de la „bet365” de să dea prima șansă la câștigarea trofeului Argentinei.

„Pumele” au o cotă de 3,5, față de 3,75, cât au Brazilia și Germania. Olandei i se dau cele mai puține șanse, „batavii” având o cotă de 4,33.

Nici cei de la „bwin” nu mai dau cele mai mari șanse Braziliei. Casa de pariuri vede Germania drept principală favorită, acordând „Nationalmannschaft” o cotă de 3,25. Brazilia și Argentina au 3,75 iar Olanda – 4,25.

CITIȚI ȘI...