Clipe de spaimă trăite de Simona Halep: „Niciodată nu voi merge cu acel avion”

by Genko Genko

După ce a fost eliminată în semifinale la Toronto, Simona Halep se concentrează pe turneul de la Cincinnati, acolo unde are încă o şansă de a urca pe primul loc în clasamentul mondial.

La tradiţionala întâlnire cu presa care are loc înainte fiecărui turneu important, românca a apărut relaxată şi a dat senzaţia că a depăşit deja şocul înfrângerii categorice pe care a suferit-o în faţa Elinei Svitolina în Canada.

Cu zâmbetul pe buze, a doua jucătoare a lumii a povestit peripeţiile prin care a trecut în drumul dintre Toronto şi Cincinnati. Deşi antrenorul său, Darren Cahill, a aranjat ca întreaga echipă să călătorească într-un avion privat, Simona a preferat ca ultima parte a traseului să fie parcursă cu maşina.

Darren mi-a spus că e complicat să luăm o cursă normală şi m-a întrebat dacă mi-ar plăcea un avion privat. Am spus ok, era pentru prima oară în viaţa mea. El a aranjat totul. Am ajuns acolo cu 5 minute înainte, totul era în regulă, niciun control, nimic, dar prima oară când am văzut avionul am fost speriată. Mi-a spus să mă calmez, că totul va fi bine.

A trebuit să oprim în Buffalo şi am spus că e suficient. Nu voi mai merge în acel avion. Am luat o maşină şi am făcut 6 ore. Simţeam că nu am aer. Eram albă la faţă, rece şi am spus că e prea mult pentru mine. Băieţii – preparatorul fizic şi partenerul de antrenament – au venit aici cu avionul privat. Eu am venit cu Darren. Săracul Darren! Îmi pare rău pentru el, dar a fost amuzant şi relaxant pentru mine. Eu am condus 2 ore, iar el 4.

Priveliştea a fost frumoasă şi a fost linişte. Era în regulă. Avionul se mişca prea mult. Eram în siguranţă pe pământ„, a povestit, evident amuzată, finalista de la Roland Garros.

Întrebată dacă pe viitor va mai accepta să călătorească într-un avion privat, Simona a răspuns: „Nu cu acela. Niciodată din nou cu unul atât de mic„.

CITIȚI ȘI...