Chirtoacă acuză socialiștii că ar sta în spatele campaniei de denigrare la adresa sa: „Stau cu degetul pe trăgaci”

Chirtoacă acuză socialiștii că ar sta în spatele campaniei de denigrare la adresa sa: „Stau cu degetul pe trăgaci”

Primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, care vineri a fost eliberat din arest la domiciliu și pus sub control judiciar, îi acuză pe socialiști că ar sta în spatele campaniei de denigrare la adresa sa prin fotografiile și imaginile video difuzate în spațiul public în ultimele zile.

Potrivit edilului, declarațiile făcute ieri de socialistul Ion Ceban vin să confirme faptul că anume socialiștii sunt cei ce „stau cu degetul pe trăgaci”.

„Aceste afirmații ale PSRM confirmă că anume ei stau în spatele denigrării cu fotografii și filme. Voi ați vrut acest referendum de ani de zile și voi l-ați organizat. Ați pregătit aceste tâmpenii, prostii și falsuri pe care le folosiți acum zile și săptămâni la rând, nu numai pe internet, dar și în ziarele voastre, anume pentru referendum”, a reacţionat Chirtoacă, după declaraţiile lui Ceban cum că orice apariție a vieții private în public este condamnabilă.

Acesta declară că, dacă nu ar fi aşa, socialiştii ar fi ieşit de la bun început, din primele zile şi fără să fie întrebaţi, ar fi condamnat această batjocură, chiar dacă edilul ar fi fost ultimul criminal de pe faţa pământului.

„Dar aşa azi, văzând că e prea de tot, într-un târziu, ascunzându-vă după deget, mai daţi şi vina pe colegii de partid, din PL cu care “aş avea probleme”. Prin aceasta confirmaţi că voi sunteţi autorii, comanditarii, şi tot voi, cum se spune mai nou – cu degetul pe trăgaci”, se mai arată în mesajul primarului suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă.

0