Chiril Moțpan a confirmat că între reprezentanții Platformei DA și cei din PLDM au existat discuții în contextul electoral

by D M
Distribuiti mai departe...

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Chiril Moțpan, a confirmat că între reprezentanții Platformei și cei din PLDM au existat discuții în contextul electoral, doar că acestea nu s-au soldat cu decizia privind crearea unui bloc electoral, informează Realitatea.md.
Asta după ce acum câteva zile, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, anunța că PLDM și PPDA vor bate palma și vor forma un bloc comun pentru alegerile din iulie. Crearea unui bloc este deocamdată negat de către deputatul PPDA, dar nu exclude că formațiunea sa ar putea accepta o asemenea formulă.

„Sunt invențiile cuiva, noi suntem în perioadă pre-electorală. Dar noi întotdeauna am fost pentru unitatea forțelor de dreapta. Da, cineva din Platforma DA a purtat niște discuții cu unii reprezentanți din PLDM, dar nu chiar în formula în care spuneți dvs. Am avut o discuție dintre reprezentanții noștri cu cei din PLDM, dar asta nu înseamnă ceva foarte important”, a declarat Chiril Moțpan în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Renato Usatîi a declarat că Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) va merge în bloc cu Platforma „Demnitate și Adevăr”, iar Dodon nu ar fi „străin” acestei înțelegeri.

„Tot ieri, după discuțiile inițiate de Dodon… Săptămâna trecută de la șefia PLDM a plecat Vlad Filat… Asta pentru ca PLDM să poată face un bloc electoral cu Platforma „Demnitate și Adevăr”. Apropo, Dodon pregătește și înregistrarea unui bloc cu denumirea PAS sau denumirea Maia Sandu. Am înțeles că au găsit-o deja și pe Maia Sandu într-o localitate. Cetățenii, dacă vor vedea „Blocul Nostru”, „Blocul Maia Sandu” sau fel de fel de blocuri… Se face asta pentru a dezbina, pentru a rupe procente din partea concurenților reali”, a conchis sursa citată


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.