Ce „moștenire” a primit primarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, de la predecesorul său, Renato Usatîi

Ce „moștenire” a primit primarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, de la predecesorul său, Renato Usatîi

„Moștenirea” primită de actualul primar al capitalei de nord al țării de la predecesorul său, Renato Usatîi este „în primul rând o realizare foarte mare”, iar aceast aconstă în faptul că „puterea locală s-a întors cu fața spre oameni”. Aceasta a declarat primarul de Bălți, Nicolai Grigorişin, într-un interviu oferit pentru Tribuna.md.

„Puterea orăşenească, potrivit aprecierilor organizaţiilor neguvernamentale independente, a fost numită cea mai transparentă din ţară. Aceasta înseamnă că noi ne-am îndeplinit promisiunea de bază făcută în 2015: puterea locală s-a întors cu faţa spre oameni, a devenit mai deschidă din simplul motiv că nu avem ce ascunde. Şi timpul când lucrurile se făceau altfel a trecut, nu se va mai întoarce, oricât de mult nu ar dori unii asta”, a declarat primarul de Bălți.

„Renato Usatîi multe a reuşit într-un an (şi eu am spus ce anume), dar, şi aceasta e cel mai important, a dat tonul pentru mulţi ani înainte. A apărut o atmosferă total nouă. Oamenii care lucrează în administraţia locală au început să înţeleagă corect sarcinile ce stau în faţa lor”, a mai spus Grigorișin.

0