Barcelona, refuzată și de Dortmund; Suma imensă pe care o cer nemții pe Dembele

Barcelona, refuzată și de Dortmund; Suma imensă pe care o cer nemții pe Dembele

O plecare a atacantului francez Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund la FC Barcelona este “puţin probabilă”, neajungându-se la niciun acord privind suma transferului, a anunţat clubul german de fotbal, în timp ce jucătorul nu s-a prezentat joi la antrenament.

“Reprezentanţii clubului FC Barcelona au făcut o ofertă care nu corespunde nici valorilor fotbalistice extraordinare ale jucătorului, nici stării actuale a pieţei europene de transferuri”, a indicat clubul german într-un comunicat.

“În acest moment nu trebuie să ne aşteptăm la un transfer al jucătorului la FC Barcelona, iar momentan (un astfel de transfer) este puţin probabil”, a adăugat Borussia, care totuşi nu s-a opus la o nouă rundă de negocieri cu catalanii.

Potrivit presei locale, clubul german insistă pentru o indemnizaţie de 150 milioane euro.

Potrivit ziarului german Bild, Dembele le reproşează celor două cluburi că nu au ajuns la un acord. El îşi doreşte foarte mult să ajungă la Barcelona şi este foarte supărat că nu s-a ajuns la un acord în privinţa sumei pentru transferul său.

De altfel, el nu s-a prezentat la antrenamentul echipei.

“Nu a venit la antrenament astăzi, am încercat să-l contactăm, dar fără succes. Sper că nu s-a întâmplat nimic grav”, a declarat antrenorul Borussiei, Peter Bosz, într-o conferinţă de presă.

Borussia Dortmund a anunţat de altfel că l-a suspendat din acest motiv pe atacantul Ousmane Dembele până săptămâna viitoare.

“Absenţa lui Dembele de la antrenament nu are nicio scuză şi el va suporta rigorile regulamentului intern. Un astfel de comportament nu poate fi tolerat. El va fi suspendat până săptămâna viitoare”, a declarat Michael Zorc, directorul sportiv al grupării din Bundesliga.

0