Bani pe apa sâmbetei. Noul trotuar de pe străzile Pușkin și Bodoni din Capitală a cedat după prima ploaie

by D M

Câteva porțiuni de trotuar de pe străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni din centrul Chișinăului, cu care se laudă autoritățile Capitalei, au cedat după prima ploaie de toamnă. Mai multe fotografii și imagini cu pavajul surpat au fost publicate pe rețelele de socializare și au stârnit nemulțumire și indignare. 

Gepostet von Ilian Casu am Dienstag, 29. September 2020

La rândul său, viceprimarul Capitalei, Victor Chironda, a scris pe Facebook că nicio porțiune de trotuar nu a fost finalizată în proporție de 100% și, respectiv, nu a fost recepționată, altfel spus nu s-au plătit bani pentru lucrări. În cel mai scurt timp, toate aceste porțiuni vor fi restabilite, a dat asigurări Chironda. 

Înțeleg perfect grija chișinăuienilor pentru calitatea lucrărilor efectuate pe străzile din oraș. Cu toții vrem lucrări…

Gepostet von Victor Chironda am Dienstag, 29. September 2020

Este de menționat faptul că reconstrucţia totală a trotuarelor de pe strazile Bodoni şi Puşkin costă în jur de 22,8 milioane de lei, bani alocaţi de către Guvernul Republicii Moldova, dar şi din partea unor agenţi economici. Darea în exploatare a noilor trotuare este planificată pentru 14 octombrie, cu două săptămâni înainte de alegerile prezidențiale. 

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu