(AUDIO) Este vocea din înregistrarea audio CNA a lui Ghenadie Cosovan?

by Genko Genko

Centrul Național Anticorupție a remis presei o înregistrare audio a unei convorbiri telefonice. Ofițerii centrului spun că înregistrarea face parte din ancheta care a fost pornită în cazul tentativei de mituire a unui deputat.

Una dintre voci seamănă izbitor de mult cu cea a fostului viceministru de interne Ghenadie Cosovan, iar acest lucru a fost remarcat de mai mulți internauți. În înregistrare se vorbește despre o întâlnire pe care cei doi suspecți ar urma s-o aibă. Totodată, este pomenit și numele de ”Arhire”, care este nominalizat la ”plus” și că lucrurile sunt clare ”100%” în privința acestuia.

Contactat de Independent pentru a comenta dacă vocea din înregistrare îi aparține sau nu, Ghenadie Cosovan a refuzat să ofere vreun comentariu. ”Fără comentarii, îmi pare rău”, a spus Cosovan pentru Independent.

Amintim că astăzi ofțerii CNA și cei ai Procuraturii Anticorupție au convocat o conferință de presă în care au anunțat despre o tentativă de mituire a unui deputat din Parlamentul Republiciii Moldova. Conform ofițerilor, suma pe care parlamentarul urma s-o primească pentru a ”îndeplini anumite instrucțiuni” este de 250 de mii de dolari.

CITIȚI ȘI...