Atenţionare MAI; Mesaje false primite pe telefon, care te pot lăsa fără bani în cont

Atenţionare MAI; Mesaje false primite pe telefon, care te pot lăsa fără bani în cont

Mai multe persoane s-au adresat la poliţie, comunicând că au primit pe telefonul mobil, mesaje de la Serviciul de Informaţie a Ministerului Afacerilor Interne, precum că trebuie să apeleze un număr de telefon pentru a primi o scrisoare recomandată de poliție.

Potrivit poliţiei, astăzi, la sediul Centrului Unic de Monitorizare și Coordonare al Inspectoratului Naţional de Patrulare, mai multe persoane s-au adresat comunicând că au primit pe telefonul mobil un astfel de mesaj.

„Serviciul Info MAI: Dumnevoastră aveți pentru primire Scrisoare Recomandată #2189 din 5.12.2017. Pentru detalii sunați (8.00-20.00): +261340551750”.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, de către subdiviziunile competente ale Ministerul Afacerilor Interne nu au fost expediate mesaje cu astfel de conținut. În prezent organele abilitate întreprind măsuri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

În acest sens, Inspectoratul Naţional de Patrulare atenționează toți cetățenii să nu apeleze acest număr deoarece se presupune a fi o metodă de a sustrage banii din conturile abonaților.

0