Atenție, șoferi! Traficul rutier pe o stradă din centrul capitalei va fi suspendat. Și rutele de microbuz vor ocoli zona

Atenție, șoferi! Traficul rutier pe o stradă din centrul capitalei va fi suspendat. Și rutele de microbuz vor ocoli zona

Începând cu ziua de luni, 21 mai și până pe 10 august curent traficul rutier pe strada Sfatul Țării din capitală va fi suspendat în perimetrul străzilor București – Anton Corobceanu. Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, suspendarea are loc în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare.

În context, în perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi stabilită după cum urmează.

Rutele de microbuz nr. 101, nr. 103, nr. 114 şi nr. 125:

Tur – de pe str. 31 august 1989 pe str. Serghei Lazo, str. Bucureşti, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. Mihail Kogălniceanu, str. Al. Puşkin, str. 31 august 1989 şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de microbuz nr. 129 – de pe str. Serghei Lazo, str. Bucureşti, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 188 – de pe str. 31 august 1989 pe str. Serghei Lazo, str. Bucureşti, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

0