Ariana Grande se întoarce la Manchester, după atentatul terorist: „Vreau să-mi iau în brațe fanii”

by Genko Genko

Cântăreața Ariana Grande a anunțat vineri, pe contul său de Twitter, că se va întoarce la Manchester ca să susțină un concert caritabil în memoria victimelor atentatului terorist de luni.

Ariana Grande a sugerat că mai mulți artiști vor participa la concert și că acesta va fi parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru familiile victimelor. Artista nu a precizat, însă, când va avea loc spectacolul.

„Nu vreau să continui acest an fără a putea să-mi văd fanii, să-i iau în brațe și să-i susțin, așa cum continuă să facă și ei pentru mine”, a scris ea, pe Twitter.

Declarația sa vine după ce mai mulți britanici, printre care și jurnalistul Piers Morgan, au criticat decizia vedetei de a se întoarce acasă, în SUA, imediat după tragedia petrecută la concertul său. „Dacă regina poate vizita victimele la spital, atunci și vedeta pe care au plătit-0 să o vadă poate face atâta lucru”, a scris acesta, pe rețelele de socializare.

22 de oameni au murit și peste 60 au fost răniți într-un atentat terorist care a avut loc la Manchester, luni noaptea, în arena unde tocmai se înceiase un concert Ariana Grande. Cele mai multe victime sunt adolescenți.

CITIȚI ȘI...