Apple a prezentat cele mai noi tipuri de iPhone XS, XS Max și XR. Cât costă noile modele

Apple a prezentat cele mai noi tipuri de iPhone  XS, XS Max și XR. Cât costă noile modele

Apple a lansat trei versiuni îmbunătățite ale modelului iPhone X. Noile telefoane au prețuri între 760 și 1.100 de dolari și vor ajunge în Europa de Est la sfârșitul acestei luni. Odată cu acestea, Apple a prezentat și noul său ceas inteligent, care poate face un EKG și poate suna la numărul de urgență dacă proprietarului i se face rău.

„iPhone X a descris viziunea noastră în privinţa viitorului telefonului inteligent. Astăzi, extindem acea viziune cu trei modele cu totul noi, iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR”, au anunțat oficialii Apple.

Aşteptarea fanilor din întreaga lume a luat sfârşit, noile modele de telefoane au fost dezvăluite. iPhone XS este rezistent la apă şi vine cu un ecran OLED de 5,6 inchi, dar are aceeaşi dimensiune ca modelul aniversar, lansat anul trecut. iPhone XS are însă un nou procesor, care îi asigură o funcţionare mai rapidă şi va veni şi în varianta de 512 de gigabiţi, o premieră pentru telefoanele Apple. Dispune de un sistem dual de camere care a fost îmbunătăţit. Gigantul american a prezentat şi cel mai mare iPhone fabricat până acum – modelul XS Max, de 6,5 inchi, care are aceleaşi caracteristici cu XS-ul, dar o autonomie mai bună.

„iPhone XS şi iPhone XS Max sunt pline de tehnologie, ecran super retina OLED de 5,8 inchi şi 6,1 inchi, chip bionic A12, cu CPU, GPU mai rapide, cu o durată de viaţă mai mare a bateriei. O nouă generaţie de sistem dual de camere, cu senzori mai mari, HDR inteligent, modul portret cu noi funcţii, profunzime, o calitate mai înaltă a filmărilor HD şi 4K, noi camere mai rapide pentru identificarea facială”, a spus Phil Schiller, vicepreședintele Apple.

Modele XS şi XS Max vin în variante de 64, 256 şi 512 GB cu preţuri de la 999 dolari, respectiv 1.099 dolari. În România, aceste modele ajung pe 28 septembrie.
Apple a prezentat şi modelul XR, modelul de „buget”, cu o singură cameră, ramă din aluminiu şi ecran LCD. Culorile sunt alb, negru, albastru, coral şi galben.

iPhone XR vine în variante de 64, 128, 256 şi porneşte de la un preţ de 759 dolari.

Gigantul american a lansat şi Apple Watch seria 4. Are un design mai rotunjit şi un ecran cu 30% mai mare decât modelul precedent.

Vine cu senzori de mişcare avansaţi care pot detecta accidentele precum căzăturile, caz în care poate alerta şi cere ajutor pentru utilizator. Apple watch seria 4 poate detecta acum tensiunea scăzută, anomalii în ritmul bătăii inimii şi poate face electrocardiogramă. Este primul dispozitiv inteligent disponibil pentru consumatori care poate realiza EKG.

Apple a prezentat miercuri iPhone-uri mai mari şi ceasuri pentru monitorizarea sănătăţii bazate pe design-ul modelelor actuale, confirmând aşteptările că va face doar schimbări minore ale gamei de produse, transmite Reuters, preluată de News.ro.

0