Angela Gonța se solidarizează cu Natalia Morari: „Văd că ne filmează și nu ne putem permite să nu dăm bine la cameră”

by Genko Genko

După ce jurnalista Natalia Morari a dezvăluit în cadrul campaniei „Fără frică” că a fost spionată, jurnalista Angela Gonța se solidarizează, postând un mesaj pe o rețea de socializare.

Natalia Morari a povestit în cadrul unei conferințe de presă că a văzut imagini video intime „în care eu făceam dragoste cu bărbatul meu în apartamentul pe care eu îl închiriam”, dar și că a fost preîntâmpinată de oameni din Procuratura Generală să aibă grijă de hainele personale, „pentru că eu aș putea găsi droguri în timpul perchezițiilor care ar putea să aibă loc”.

La scurt timp, Angela Gonța a postat un selfie și un mesaj de solidarizare pe Facebook: „E timpul de învățat de făcut selfie. Văd că ne filmează, ne filează și nu ne putem permite să nu dăm bine la cameră. Mai ales la cele ascunse”, precizează jurnalista.

În cadrul campaniei s-au implicat mai mulți oameni publici, dar și reprezentanţi GENDERDOC-M. Un marș de solidaritate „Fără frică” va avea loc duminică, 21 mai, ora 12.00 la intersecția străzilor București și Ismail din Chișinău.

CITIȚI ȘI...