Andrea Pirlo, desemnat cel mai bun fotbalist din sezonul 2012-13 al Serie A

by Genko Genko

Mijlocașul central al echipei Juventus Torino, Andrea Pirlo, a fost desemnat, astăzi, drept cel mai bun jucător al Serie A în sezonul 2012-2013. Premiul i-a fost acordat în cadrul ”Gran Gala del Calcio”, în urma voturilor Asociației Fotbaliștilor Italieni.

Totodată, în cadrul galei a fost ales și cel mai bun 11 al Serie A, iar aici Pirlo nu este singurul juventin, în echipa ideală mai fiind aleși și colegii săi Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini și Arturo Vidal. Foarte aproape de a intra în echipa ideală a fost și portarul campioanei Italiei, Gigi Bufon. Acesta a fost însă devansat la doar câteva voturi de goalkeeperul lui Inter, Samir Handanovici.

Andrea Pirlo, mijlocaș: ”Este o mare onoare pentru mine să primesc acest premiu, deoarece am fost votat de colegii mei, de oamenii cu care mă întâlnesc pe gazon etapă de etapă”

Iată cum arată echipa sezonului: Handanovici (Inter Milano) – Maggio (Napoli), Barzagli (Juventus), Chiellini (Juventus), De Sciglio (AC Milan) – Vidal (Juventus), Pirlo (Juventus), Valero (Fiorentina) – Cavani (Napoli/PSG), Di Natale (Udinese), Balotelli (AC Milan).

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu