A intrat în conflict cu două femei și le-a luat la pumni. Acum este cercetat penal pentru huliganism și vătămare a integrității corporale

A intrat în conflict cu două femei și le-a luat la pumni. Acum este cercetat penal pentru huliganism și vătămare a integrității corporale

Un bărbat de 36 ani, domiciliat în Capitală, a fost localizat și reținut de ofițerii de investigații a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău de comun cu angajații sectorului Botanica, în urma demarării acțiunilor speciale de investigații. Acesta este bănuit de huliganism și vătămarea intenționată medie a integrității corporale sau a sănătății a două femei.

Astfel, la data de 15 septembrie curent, bănuitul în timp ce se afla pe teritoriul unei baze alimentare angro de pe șoseaua Muncești, încălcând grosolan ordinea publică, manifestată printr-o vădită lipsă de respect față de societate, a intrat în conflict cu două femei de 37 ani și respectiv 57 ani. Astfel, în urma conflictului, individul le-a aplicat multiple lovituri în regiunea corpului, cauzându-le leziuni corporale victimelor.

În cadrul audierilor bărbatul, anterior judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni, și-a recunoscut vinovăția și este cercetat penal în stare de arest pentru 30 de zile la domiciliu, pentru vătămarea intenționată medie a integrității corporale și huliganism, care prevede închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

0