A furat 50 de ceasuri din centrul capitalei și intenționa să le vândă peste hotare. Oamenii legii i-au dat intențiile peste cap

A furat 50 de ceasuri din centrul capitalei și intenționa să le vândă peste hotare. Oamenii legii i-au dat intențiile peste cap

Un tânăr din Cahul în vârstă de 23 de ani este cercetat penal pentru furtul a 50 de ceasuri de model „Casio” dintr-un centru comercial amplasat pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală. Potrivit poliției, prejudiciul cauzat este de 78 de mii de lei, ceea ce constituie proporții deosebit de mari.

Potrivit ofițerilor de investigație ai sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, cazul a avut loc la data de 14 august curent, suspectul reușind să deterioreze lacătul ușii auxiliare al Centrului Comercial.

În urma acțiunilor de investigații și urmărire penală întreprinse de oamenii legii, suspectul a fost reținut și escortat la inspectoratul sectorului Centru pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul audierilor bănuitul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că intenționa să părăsească teritoriul Republicii Moldova, unde urma să vândă ceasurile sustrase, pentru a obține un profit. Este de menționat că suspectul a fost anterior judecat pentru furt și jafuri.

Actualmente acesta este arestat pe un termen de 30 zile fiind cercetat penal pentru furt, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede pedeapsa cu închisoare pentru un termen de la 2 la 6 ani.

0