6 motive să NU ai o relaţie cu un milionar

by Genko Genko

Una dintre cele mai mari dorinţe ale unei femei este să-l întâlnească pe Mr. Right, iar dacă se întâmplă să fie şi milionar, totul se transformă în basm. Şi, chiar dacă ai impresia că totul va fi perfect normal între voi, câtă vreme vă iubiţi, vei vedea că există şi câteava probleme care vor apărea pe parcurs, iar o relaţie cu un milionar poate deveni o durere de cap.

Banii vor deveni o problemă.
Această problemă poate porni chiar de la micile cadouri. La început, ţi-a cumpărat o rochie pentru prima voastră întâlnire. Mai târziu, la cea de-a treia întâlnire primeşti un lănţişor, dar ce faci când de aniversarea voastră îţi oferă o maşină? Accepţi cadoul sau îl refuzi politicos? Mai devreme sau mai târziu, indiferent de decizia pe care o iei, vor apărea probleme. Să presupunem că accepţi măreţul cadou însă, cel mai probabil vei simţi că îi datorezi ceva în schimb şi, pe lângă asta, poate că vei fi judecată de cei din jur. Acum, să presupunem că refuzi cadoul într-un mod politicos. Acest lucru poate fi chiar o insultă pentru partenerul tău bogat, având în vedere motivul tău.

Majoritatea timpului va fi ocupat. Cine are impresia că milionarii stau toată ziua degeaba, iar banii continuă să vină pur şi simplu, greşeşte. Atunci când un milionar are propria afacere, de cele mai multe ori, acesta lucrează la fel de mult ca întreaga companie. Să nu fii surprinsă dacă primeşte telefoane în timpul cinei voastre romantice sau că nu va fi prezent în ziua aniversării voastre.

Alte femei vor fi pregătite să-ţi ia locul. În momentul în care alegi să mergi la braţ cu un milionar e ca şi cum ai deveni brusc o prinţesă. Însă, există atât de multe femei care sunt gata oricând să-ţi ia locul. Chiar dacă iubitul tău nu este unul hot, faptul că este un bărbat bogat şi de succes va atrage o femeie şi mai mult. Adu-ţi aminte cum ţi-a captat interesul la prima întâlnire şi imaginează-ţi că în aceeaşi situaţie se află şi ele.

Trebuie să ţii pasul cu imaginea lui. Nu există vreun milionar în lume care să arate rău, fiecare dintre ei fiind foarte stylish, iar când alegi să ieşi cu un milionar, trebuie să fii conştientă că nu este singurul care trebuie să fie impresionat de look-ul tău. Poate că el te place aşa cum eşti, dar în momentul în care ieşiţi la un restaurant fancy sau la o petrecere VIP, vei fi nevoită să arăţi glam. Iubitul tău nu este singurul care te remarcă.

Te poate domina. De foarte multe ori, un milionar poate fi o persoană dominantă, mai ales că job-ul său cere acest lucru şi, este posibil să ai surpriza să adopte această atitudine şi în relaţie, indiferent dacă intenţionează să facă asta sau nu. Şi, chiar dacă acest lucru ţi se va părea normal va veni un moment în care nu vei mai putea suporta.

Lumea te poate considera materialistă. În momentul în care începi să te întâlneşti cu un milionar, indiferent de intenţiile pe care le ai, lumea te va considera o materialistă. El va începe să-ţi plătească orice, să te umple de cadouri sau să te ducă în locuri în care poate că nu ţi-ai permite, iar cei din jur nu vor înceta niciodată să vorbească.

CITIȚI ȘI...