150 de litri de alcool de contrabandă, descoperite în urma unor percheziții la Briceni

150 de litri de alcool de contrabandă, descoperite în urma unor percheziții la Briceni

Descinderi în orașul Briceni. Polițiștii au organizat percheziții în mai multe locuințe, în piață dar și la un centru comercial din localitate. Au confiscat, în rezultat, 150 litri de alcool, îmbuteliat în recipiente de diferite dimensiuni, pentru care nu s-a putut prezenta acte de proveniență sau certificate de calitate.

Operațiunea s-a desfășurat dimineața, între orele 08.00 – 09.00. Polițiștii de frontieră din Sectorul ”Briceni” au acționat în comun cu ofițerii de investigație ai Direcției regionale NORD. Operațiunea a avut drept scop prevenirea și combaterea comercializării ilegale a băuturilor alcoolice.

În una din locațiile percheziționate, un butic din piața Briceni, echipa mixtă a ridicat 36 de sticle din plastic cu volum de 1,5 litri fiecare, dar și 48 sticle a câte un litru fiecare și 2 sticle de 3 litri, toate pline cu spirt, precum și 6 sticle a câte 1,5 litri cu vodcă.

Bunurile depistate au fost transmise expertizei, comerciantul este cercetat în stare de libertate. Polițiștii de frontieră continuă investigațiile speciale pentru elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun în privința persoanelor care se fac vinovate.

0