​Record istoric pentru moneda digitală bitcoin; Ce valoare a atins

​Record istoric pentru moneda digitală bitcoin; Ce valoare a atins

Moneda virtuală bitcoin a atins marţi un maximum istoric de aproximativ 3.500 de dolari americani. Cumpărarea timpurie a propulsat bitcoin-ul la cel mai ridicat nivel de pănă acum, adică la 3.486 dolari, înainte ca vânzătorii să reuşească scăderea acesteia cu 1.34%, ceea ar fi adus-o la 3,435 dolari, potrivit Business Insider.

Bitcoin a supravieţuit „rupturii” de pe data de 1 august, când a fost împărţit în Bitcoin şi Bitcoin Cash, suferind pierderi minime, în timp ce unii analişti preconizau un scenariu apocaliptic pentru aceasta. Vânzările din acea zi au scăzut bitcoin la 2.643 dolari. După 1 august, criptomoneda a crescut cu 30%.

În ceea ce priveşte valoarea maximă la care moneda bitcoin poate ajunge, Sheba Jafari, şeful strategiei tehnice de la Goldman Sachs, a declarat că scorul de aplicare poate ajunge la 3.691 dolari.

Dennis Porto, un investitor al băncii şi un academician de la Harvard, a declarat că preţul bitcoin poate ajunge în timp şi la 100.000 de dolari.

„Această urcare a bitcoin-ului reprezintă o oportunitate unică pentru investitori, întrucât a fost dificil să se investească în circuite sau facilitarea vitezei internetului. Este mult mai uşor să cumperi bitcoin, a declarant Dennis Porto pentru Business Insider.

0